Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić primio prvakinje ŽKK Ragusa i prvake 'Piture'

21.05.2022.

10:36

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Dobroslavić primio prvakinje ŽKK Ragusa i prvake 'Piture'

Dobroslavić primio prvakinje ŽKK Ragusa i prvake 'Piture'

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

U Kneževom dvoru upriličen je prijem župana Nikole Dobroslavića za košarkašice i trenerice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa.


Košarkašice Raguse obranile su titulu prvakinja Hrvatske pobijedivši ekipu Požege. Župan Nikola Dobroslavić čestitao je košarkašicama i njihovim trenericama.

"Druga titula koju ste nam donijeli u Dubrovnik i našu Županiju zasigurno je plod velikog rada, truda i odricanja, kako vas, tako i vaših trenerica, roditelja i cijelog kluba. Ponosni smo na svaki vaš uspjeh i zahvalni jer pronosite ime našeg Grada i naše Županije. Još jednom vam svima čestitam i želim uspjeh i u sljedećoj sezoni", poručio je župan Nikola Dobroslavić.

Predstavnice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa zahvalile su županu na prijemu te podijelile svoja iskustva u sezoni koja je za njima naglasivši kako su uvjerene u daljnje uspjehe.

Također, povodom osvajanja prvenstva Hrvatske te srebra u hrvatskom stolnoteniskom kupu, župan Nikola Dobroslavić, primio je igrače i predstavnike STK Libertas Marinkolor. Stolnotenisači Libertas Marinkolora obranili su titulu prvaka Hrvatske te im je ovogodišnji naslov prvaka HEP Superlige ukupno treći.

"Vi ste nas, praktički, navikli na uspjehe. Znamo da ste uvijek u samom vrhu Hrvatske, ponovno ste donijeli naslov prvaka u našu Županiju, više puta osvojili ste i kup i ja vam čestitam. Zaista je za svaku pohvalu sve što činite za razvoj stolnog tenisa, ali i sporta u Dubrovniku općenito", istaknuo je na prijemu župan Nikola Dobroslavić.

Predstavnici STK Libertas Marinkolor naglasili su kako im je velika podrška i poticaj za sve ostvarene uspjehe pozitivna atmosfera i jedinstvo svih sastavnica kluba te županu poručili kako se sigurno vide i sljedeće godine kad vjeruju kako će se moći pohvaliti osvajanjem i prvenstva i kupa Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.