Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dodijeljene nagrade najboljim konavoskim sportašima za 2020. i 2021. godinu

06.12.2021.

09:53

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Konavle

Općina Konavle

Foto: - / -

Najuspješnim sportašima i sportašicama Općine Konavle u Domu kulture u Čilipima dodijeljena su zaslužena priznanja za 2020. i 2021. godinu. Zbog situacije s pandemijom COVID-19 dodjela nije održana prošle godine, stoga su ove godine iznimno dodijeljene nagrade za ovu i prošlu godinu.

Nagrade su dodijelili potpredsjednici ZSOK Luko Šubašić i Pero Kapetanić, predsjednik Đino Kralj kao i načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

Načelnik Lasić ovom je prilikom istaknuo kako je 2020. godina bila posebice izazovna za sport svugdje, pa tako i u Konavlima, a zahvalio se svim sportašima i sportašicama kao i njihovim roditeljima i Upravama klubova zajedno s trenerima na promicanju konavoskog sporta.

Iznimno od predviđenog programa, predsjednik JK Konavle – Cavtat Sado Bečić uručio je načelniku Lasiću zahvalnicu kao i počasni crni pojas za svu pomoć koju Općina iskazuje klubu već dugi niz godina.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.