Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Drugi sastav 'Pitura' izborio opstanak u Prvoj ligi

02.04.2022.

17:23

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

default error photo

Seniorski B sastav STK Libertas Marinkolora danas je odigrao posljednja dva prvenstvena susreta u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi - zapad u natjecateljskoj sezoni 2021/22.

Prvi susret Pituri su igrali sa STK Sveta Nedelja u kojem su slavili sa rezultatom 4:1. U drugom susretu naši mladići izgubili su od STK Samobora sa rezultatom 4:1

Seniorski B sastav Pitura ostvario je klupski cilj koji je stavljen pred igrače na početku sezone. Uspjeli su velikim trudom, zalaganjem, odricanjem i svakodnevnim treninzima izboriti opstanak u 1. Hrvatskoj ligi-zapad.

S omjerom 6 pobjeda i 12 poraza seniorski B sastav zauzeo je osmo mjesto na prvenstvenoj ljestvici te će i u sljedećoj natjecateljskoj sezoni biti sudionici ovog drugog ranga stolnoteniskog natjecanja u RH.

Igrači seniorskog B sastava Pitura: Filip Mikulić, Marko Venier, Marko Šarić, Vedran Đurdević, Nedjeljko Ogresta, Ante Jupek, Antonio Giron.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.