Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Du Motion: Prva utrka dubrovačkim aerodromom!

10.02.2020.

14:50

Autor: Radio Dubrovnik

Du Motion

Du Motion

Foto: - / -

U nedjelju 8. ožujka 2020. u 17.30 u Zračnoj luke Dubrovnik startat će jedna posve jedinstvena utrka. Riječ je o novoj Du Motionovoj utrci - "Runway Run", koja će sudionicima prvi put pružiti jedinstveno iskustvo trčanja pistom dubrovačkog aerodroma.

"Čim se pojavila ideja o organiziranju ovog događaja, objeručke smo ju prihvatili jer, osim što postoji velik broj trkača zainteresiranih za ovakve utrke, to nam dodatno pomaže u osnaživanju Du Motiona brenda te pozicioniranju Dubrovnika kao atraktivne destinacije za aktivan odmor", izjavio je Alen Bošković u ime Du Motiona koji, uz Zračnu luku Dubrovnik, potpisuje organizaciju ove neobične utrke.

Utrka "Runway Run" dugačka je 5 kilometara što je čini idealnom i za početnike i za one koji se aktivno bave trčanjem.

Cijena startnine iznosi 100 kuna, a atraktivni paket za trkače uključuje službenu majicu utrke, atraktivnu medalju, startni broj, službeno mjerenje vremena, okrijepu, ulaz na Newrest Pasta Party te besplatan parking na parkiralištima zračne luke.

Utrku je ograničena na svega 250 natjecatelja, a mogu je trčati oni stariji od 16 godina. Prijave su otvorene do 29. veljače 2020., a svi detalji mogu se pronaći na web stranicama Du Motiona.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.