Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks u potrazi za prostorom

06.02.2021.

11:43

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks

Dubrovnik Sharks

Foto: - / -

Dubrovnik Sharks traže dobru dušu da im pomogne! Nakon uistinu uspješne sezone 2020., koju su ponovno završili kao viceprvaci države, te nakon kratkog slavlja vratili su se svojim svakodnevnim problemima, a najveći je svakako - nedostatak skladišnog prostora za njihovu opremu.

Sponzorstvo koje bi im puno značilo bi bilo u vidu prostora od dvadesetak metara kvadratnih u kojem bi mogli čuvati svoju opremu. Oprema ne zahtijeva nikakve posebne uvjete, samo da prostor nije vlažan i da ima svjetlo te da se prostoru može pristupiti jednostavno.

Stvarne potrebe kluba su zapravo spomenuti skladišni prostor, sanitarni čvor i dvorana za sastanke, ali je skladišni prostor trenutno prioritet. 

Hvala svima na pomoći i dijeljenju ove informacije, a ukoliko imate mogućnost pomoći javite im se na mail: predsjednik@dubrovniksharks.hr

U nadi da će im netko izaći u suret i sponzorirati spomenuti skladišni prostor, nastavljaju s radom u 2021. a kako bi ostvarili zadane rezultate.

Također, Sharski koriste ovu priliku kako bi svima čestitali Festu sv. Vlaha, dan ki dohodi nami jednom na godište!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.