Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks upisuje juniore i seniore

18.01.2023.

09:50

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks

Dubrovnik Sharks

Foto: Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks / -

Na samom početku nove godine, Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks otvara upise za sve uzraste. Ako ste zaljubljenik u američki nogomet ili samo želite probati nešto novo, ovo je izvrsna prilika!

"Ovaj sport je nov, jako zanimljiv i dinamičan, a treninzi su na visokoj razini s profesionalnim trenerima. Mogućnosti su nebrojene – od sudjelovanja na natjecanjima na nivou države, mogućnosti igranja u hrvatskoj reprezentaciji, putovanja na mnogobrojna natjecanja, kampove i turnire", ističu Sharksi.

Upisi su mogući za dvije uzrasne kategorije i to za juniore (od 8-15 godina) i seniore (15+ godina). Ukoliko se želite okušati, ili samo pogledati, svratite na jedan od treninga. Raspored treninga je ponedjeljkom i srijedom u 20 sati za juniore, četvrtkom u 20 sati te utorkom i petkom u 21 sat za seniore.

Ukoliko imate pitanja o klubu, radu ili treninzima dostupni su za sve informacije putem inboxa Facebook ili instagram stranice, na mobitele 0915209786, 0992223232 te putem emaila: info@dubrovniksharks.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.