Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks upisuje nove mlade članove

04.08.2021.

07:44

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks

Dubrovnik Sharks

Foto: - / -

Dubrovnik Sharksi upisuju juniorsku kategoriju od 9 do 14 godina. Za upis se potrebno javiti na jedan od kontakata, ili doći na trening. Treninzi za juniore trenutno se održavaju ponedjeljkom i srijedom u 21:00 sat na malom terenu s umjetnom travom u Gospinom polju, lijevo od sportske dvorane.

Sve djevojčice i dječaci su dobrodošli iskušati se u flag američkom nogometu, a za trening je potrebna samo lagana i udobna sportska odjeća, i po mogućnosti kopačke.

Juniorska sekcija, koja broji petnaestak djevojčica i dječaka, nastavlja s treninzima, a prva natjecanja očekuju se već na zimu, ukoliko dozvoli situacija s pandemijom.

Ukoliko imate pitanja ili trebate bilo kakvu informaciju prije treninga ili upisa, javite se na sljedeće kontakte putem Facebooka, maila ili direktno na mobitele:

- u inbox Facebook stranice - https://www.facebook.com/dubrovniksharks 

- info@dubrovniksharks.hr

- 0915209786, 0992223232, 0981679699

Djelić atmosfere s treninga pogledajte na: https://fb.watch/78P-NPP7wC/

Podsjetimo kako je ekipa američkog nogometa Dubrovnik Sharks u svega sedam godina postojanja od skupine zaljubljenika na livadi došla do medalja, višestrukih naslova viceprvaka Hrvatske, ima seniorski i juniorski pogon, dala je reprezentativce te igrače u SAD-u i Kanadi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.