Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković čestitao Dubrovačkim veteranima svjetskim prvacima

11.08.2019.

13:42

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U povodu osvajanja Svjetskog prvenstva veterana u vaterpolu u južnokorejskom Guangjuu, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Dubrovačkim veteranima. Čestitku prenosimo u cijelosti.

"Dragi veterani,

Vi ste pravi dokaz da volja, ljubav i želja prema sportu živi vječno! Iznimno mi je drago da Vam mogu čestitati na četvrtoj zlatnoj medalji na Svjetskom veteranskom prvenstvu u vaterpolu.

Kao što ste u mladosti ponosno igrali za svoje klubove nižući brojna priznanja, tako i sada jednakim žarom i upornošću igrate za klub veterana koji trenutno broji ukupno 12 medalja s velikih natjecanja.

Jedino ste vi zaključili ovo Svjetsko prvenstvo u kategoriji 'plus 45' bez poraza, što je također vrijedno divljenja, a ja vjerujem da će svima vama u sjećanju osim zlatne medalje kao i uvijek ostati osjećaj ponosa i sreće što ste zajedničkim timskim radom postigli sve ovo i još jednom u svijetu predstavili Dubrovnik.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Mato Franković"

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.