Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković čestitao košarkašicama Raguse, prvakinjama Hrvatske

16.05.2022.

17:48

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Slavlje košarkašica Raguse

Slavlje košarkašica Raguse

Foto: Ivana Brailo Drnas / HRT

U povodu osvajanja još jednog naslova Hrvatske, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku košarkašicama Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, njihovim trenericama i Upravi Raguse.

Drage košarkašice Raguse,

Od srca čestitam na osvajanju trofeja zlatnog sjaja, koji zahvaljujući vašoj borbi i htijenju ostaje u našem Dubrovniku. Pred punim ste tribinama požeške sportske dvorane ostavile srce na parketu i potpuno zasluženo stigle do druge uzastopne titule državnih prvakinja.

Ovim ste uspjehom razveselile sve nas u gradu i učinile nas ponosnima, a naročito Vaše obitelji i prijatelje. Vašom ste vjerom u pobjedu i ustrajnošću tijekom cijelog natjecanja iskazale istinski sportski duh i entuzijazam.

Uz podršku trenerica Cvetane Matić, Alme Majstorović i cijelog tima Raguse na čelu sa Tomislavom Tabakom iz godine u godinu bilježite odlična postignuća i nadam se da ćete tako nastaviti i u budućnosti.

Drage košarkašice, titula najbolje ekipe na ovom prvenstvu pripala je vama, jednom perspektivnom kolektivu koji je ispunjen dobrom energijom i iznimnim talentima, stoga zajednički proslavite ovaj važan događaj i veselite se novim sportskim izazovima.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Dubrovnika

Mato Franković 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.