Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković primio brončane judaše Ura Nage

22.06.2021.

15:41

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Povodom ostvarenog iznimnog uspjeha na juniorskom prvenstvu Hrvatske, gradonačelnik Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić danas su primili Leona Đapića, Kristiana Konjevoda te njihovog trenera Marija Đapića, članove Judo kluba Ura Nage.

Mladi juniori osvojili su broncu u kategoriji do 66 odnosno do 100 kilograma. U konkurenciji među 155 judoka iz 35 klubova, Konjevod je do medalje stigao s pobjedom i porazom, a Đapić je nakon poraza na startu nanizao četiri pobjede. Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić ovom su prilikom čestitali dubrovačkim judašima na ostvarenim izvanrednim rezultatima i sjajnom odrađenom natjecanju u Zagrebu.

Gradonačelnik Franković u razgovoru je istaknuo kako Grad kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu i razvoj sporta te će to nastaviti i dalje, kako bi svi mladi sportaši i sportašice mogli dosegnuti maksimum svojih potencijala u adekvatnim uvjetima za trening. Jedna od posljednjih investicija je adaptacija sportske dvorane za borilačke sportove u prostoru bivše „Stanice za tehnički prijem vozila“ u Gospinom polju, kazao je gradonačelnik.

Grad Dubrovnik klubovima će pružiti i logističku pomoć kako bi se u potpunosti ispunili svi zahtjevi za napredovanje mladih članova Ura Nage i drugih judo klubova koji djeluju na gradskom području, usuglašeno je na sastanku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.