Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Franković s ukrajinskim boksačima

05.05.2022.

11:19

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Franković s ukrajinskim boksačima

Franković s ukrajinskim boksačima

Foto: Grad Dubrovnik / -

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković primio je dubrovačke MMA borce, Mara i Kristijana Peraka, zajedno s njihovim ukrajinskim kolegama, članovima olimpijske boksačke reprezentacije Ukrajine, koji u Dubrovniku borave uoči priprema za Europsko prvenstvo.

Ukrajinski reprezentativci Gorskov Sergej Dmitrijevič, Khartsyz Yaroslav Sergeevich, Marton Robert Pavlovich i Zakhareyev Yuriy Valentinovich, najbolji boksač svijeta 2021., iskazali su zadovoljstvo boravkom u Dubrovniku, gdje su odradili i trening s članovima MMA Fight kluba Gladiator u prostorima dubrovačke sportske dvorane za borilačke sportove. S njima je bio i novi trener boksa u Boksačkom klubu Dubrovnik Ukrajinac Sergej Vakeryna.

U dubrovačkom klubu ističu kako su ponosni jer su ugostili, između ostalih, aktualne svjetske boksačke prvake, kojima je dobrodošlicu u Dubrovnik izrazio i dubrovački gradonačelnik Mato Franković te u ovoj prigodi na poklon dobio i boksačku rukavicu s potpisima ukrajinskih olimpijaca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.