Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Jugaši revijalnom utakmicom s Porporelom predstavljaju novu sezonu

05.09.2019.

09:20

Autor: Radio Dubrovnik

VK Jug

VK Jug

Foto: - / -

Jugaši će danas u 17.30 na Porporeli odigrati revijalnu utakmicu s VK Porporela, u znak sjećanja na prvu Jugovu službenu utakmicu odigranu prije 95 godina, točnije 28. lipnja 1924. godine na Porporeli, kad je s 3:0 svladan VK Penatur.

"Od samih početaka, jasno je vidljiva simbioza Kluba i Grada. Ove godine Klub je odlučio otići korak dalje i ostvarili su suradnju s dubrovačkom umjetnicom, doc. dr. art. Iris Lobaš – Kukavičić, koja je napravila redizajn opreme za novu sezonu. Nova oprema u fokusu ima Grad kao središnji simbol, čiji se dizan nalazi na svoj novo dizajniranoj opremi", ističu iz kluba.

Program će se održati na Porporeli, a osim revijalne utakmice, predstavit će se momčad i njihovi sponzori za novu sezonu, dodatno će se prezentirati knjiga o Jugu 'Pet do sto', a bit će organizirani i turniri u treseti i stolnom tenisu za sve uzraste, kao i roštilj te drugi sadržaji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.