Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Košarkaši u Dubrovniku

13.08.2013.

15:00

Autor: Davor Buconić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Seniorska košarkaška reprezentacija Hrvatske u Dubrovniku se priprema za Europsko prvenstvo 2013. koje će se održati u Sloveniji (4. - 22- rujna).

Izbornik Hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša, u ponedjeljak navečer, okupio je u Dubrovniku kandidate za nastup na EP u Sloveniji. Poslije 3 poraza na turniru u Francuskoj (Grčka, Njemačka i Francuska) u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, koja je na izričiti zahtjev HKS-a klimatizirana za ovu prigodu, naše najbolje reprezentativce čeka težak posao podizanja forme za EP. U skupini C, u Celju, prvo ćemo igrati protiv Španjolske (4.rujna), Gruzije (5.rujna), Poljske (7.rujna), Slovenije (8.rujna) i Češke (9.rujna).

Tijekom priprema u Dubrovniku reprezentacija će odigrati 4 utakmice, po dvije protiv reprezentacija Crne Gore i Latvije. Za gledatelje biti će otvorene utakmice: Hrvatska-Crna Gora, u petak 16.kolovoza, i u nedjelju 18.kolovoza protiv Latvije. Oba susreta počinju u 20 sati i 30 minuta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.