Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

11:41 / 13.03.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Odgođen Du Motion - Runners' Days Dubrovnik

Du Motion

Du Motion

Foto: - / -

Organizatori sportske manifestacije "Du Motion - Runners' Days Dubrovnik" objavili su kako se događaj neće održati u planiranom terminu 25. i 26. travnja 2020. godine te se odgađa do daljnjega, naravno zbog COVID-19 pandemije.

"Zdravlje naših trkača, volontera i osoblja nam je na prvom mjestu, stoga prema uputama i preporukama nadležnih nacionalnih tijela, do daljnjega odgađamo sve naše utrke. O eventualnom novim datumima održavanja, obavijestit ćemo vas u što skorijem roku. Ova odluka nije bila laka! Do posljednjeg smo trenutka predano radili na tome da se Du Motion održi u najavljenom terminu uz uvođenje pojačanih zdravstveno sigurnosnih mjera. Međutim, situacija s pandemijom koronavirusa mijenja se i u Hrvatskoj i na globalnoj razini iz sata u sat, pa je odgoda u ovom trenutku jedino moguće i odgovorno rješenje. Hvala vam svima na podršci, strpljenju i razumijevanju! Vjerujemo kako ćemo uskoro svi zajedno ponovno trčati u Dubrovniku", stoji u objavi organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.