Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Otvorene prijave za online šahovsku školu za djecu

07.01.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Kroz igru do titule velemajstora šaha

Kroz igru do titule velemajstora šaha

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Šahovski klub "Dubrovnik" organizira i ove godine on-line školu šaha namijenjenu za djecu uzrasta do 15 godina. Škola počinje u nedjelju 6. veljače 2022., a traje do završetka školske godine 2021/2022.

Nastava će se održavati nedjeljom popodne 45 minuta + domaći rad (oko 20 nedjelja). Škola je besplatna za članove ŠK „Dubrovnik“ tj. njihovu djecu, pod uvjetom plaćene članarine klubu za 2022. Za one koji nisu članovi kluba, školarina iznosi 200 kuna. Najuspješniji i najmarljiviji polaznici dobit će prigodna priznanja kluba.

Voditeljica škole je licencirana šahovska trenerica, ženski FIDE majstor Tihana Iveković iz Zagreba.

Upisi (ime i prezime polaznika, datum rođenja, adresa, kontakt mobitel i e-mail) i možebitni upiti na e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr. Krajnji rok prijave za on-line školu ŠK „Dubrovnik“ je 31. siječnja 2022. Predviđeni broj polaznika je 15, a ako bude prijavljeno manje od predviđenog broja, škola se neće održati. Potanke obavijesti o školi na stranici kluba www.skdubrovnik.hr. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.