Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Plivački klub Jug počeo s treninzima na bazenu

20.05.2020.

13:15

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Plivački treninzi Plivačkog kluba Jug na bazenu se postupno nastavljaju sukladno trenutnim mogućnostima, odnosno važećim mjerama i propisima. U trening se postupno uvode sve kategorije, počevši od starijih, preko mlađih natjecatelja, do najmlađih polaznika - članova plivačke škole.

Od ponedjeljka 18. svibnja s treninzima su započele najstarije grupe:

Seniori/ Juniori/ Mlađi juniori - trener Frane 

Mlađi juniori/ Kadeti - trener Andrej

Kadeti/ Mlađi kadeti 1- trener Ivan

Čim se prikupe odobrenja roditelja i kompletiraju liste  s treninzima će započeti i grupe:

Mlađi kadeti 2- trener Ivan

Početnici - trener Mateo

Grupe Škole plivanja 1. i 2. godine počele bi s treninzima najkasnije 1. lipnja (treneri Nikola i Mateo).

O početku treninga za grupe Ribica i Rekreaciju će se odlučiti nakon 1. lipnja, ovisno o situaciji i mogućnostima.

Svi roditelji koji žele da njihova djeca nastave s treninzima trebaju do petka 22.05. poslati potvrdni odgovor na pkjugdubrovnik@gmail.com (obavezno navesti ime i prezime djeteta, grupu koju je pohađao i ime trenera).

Svi koji potvrdno odgovore dužni su djeci svakodnevno mjeriti tempetaturu neposredno prije odlaska na bazen i ne slati ih na trening u slučaju pojave bilo kakvih simptoma zaraze. Također, u slučaju pojave simptoma dužni su o tome obavijestiti klub kako bi se poduzele potrebne mjere.

Ulaz na bazen za sada će biti s gornje strane, a presvlačenje na tribinama u ograđenom prostoru predviđenom za tu grupu. Neće biti mogućnosti korištenja tuševa kao ni wc-a oko same plohe bazena. Roditeljima nije dozvoljen ulaz na tribine.

Sve detaljnje upute o kretanju po bazenu djeca će dobiti na treningu. Mole se roditelji da prilikom odluke uzmu u obzir spomenute stavke.

Raspored grupa i upute biti će objavljene na: www.pkjug.hr i na klupskoj facebook stranici.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.