Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Počeli upisi u Jugovu plivačku školu

13.09.2022.

13:51

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Jurica Galoić / PIXSELL

U tijeku su upisi u plivački klub Jug. Pozivaju svu zainteresiranu djecu rođenu 2015., 2016., te 2017. godine za upis u grupu RIBICE da tijekom rujna dođu na testiranje i priključe se radu kluba u jednom od ponuđenih programa.

Testiranja novih članova i upisi u Plivački klub Jug obavljat će se do kraja rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom u 16 sati na bazenu.

Svi koji se žele upisati trebaju se prvo najaviti na e-mail ili telefon, te će dobiti termin.

"Ulaz je s donje strane bazena (sa strane od Tommy-a, odnosno bivšeg kolodvora). Roditelji i djeca ne ulaze sami na bazen, već čekaju trenere koji će ih uvesti i dati potrebne smjernice. Na testiranje znanja plivanja djeca trebaju uzeti samo kupaće i ručnik", ističu iz PK Juga.

Za upis u grupu RIBICE (5 godina) ili u PLIVAČKU ŠKOLU (6-7 godina) potrebno je znati samostalno se održavati u velikom bazenu.

Informacije su dostupne na: http://www.pkjug.hr/ , a odgovori na upite mogu se dobiti na pkjugdubrovnik@gmail.com , ili na 357-022 (tajništvo, 9-15 sati).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.