Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

11:00 / 07.03.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Sjajni rezultati "Dragovoljca" na Županijskom streljačkom prvenstvu

SD Dragovoljac

SD Dragovoljac

Foto: - / -

Streljačko društvo Dragovoljac iz Mokošice osvojilo je na Županijskom prvenstvu u streljaštvu - zračna puška 10 metara, dvanaest medalje te ostvarilo trinaest normi za nastup na Prvenstvu Hrvatske. Natjecanje je održano 29. veljače i 1. ožujka u streljani u Mokošici.

Ukupno je nastupilo šesnaest natjecateljica i natjecatelja s ostvarenim pravom sudjelovanja u četiri kategorije i dvije discipline.

U disciplini serijska zračna puška 10 metara stojeći stav osvojeno je pet kadetskih i tri juniorske norme za Prvenstvo Hrvatske, koje će se 18. travnja i 9. svibnja održati u Zagrebu.

U disciplini zračna puška 10 metara ISSF stojeći stav osvojene su tri kadetske i dvije juniorske norme za Prvenstvo Hrvatske 14. ožujka u Vinkovcima i 28. ožujka u Zagrebu.

"Uprava kluba zadovoljna je rezultatima i zahvaljuje prijateljima i sponzorima na pomoći u unapređivanju streljačkog sporta na našem području", ističe tajnik kluba Srđan Čvrljak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.