Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U nedjelju humanitarni turnir "Božić sa Sharksima"

18.12.2021.

10:59

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Humanitarni turnir "Božić sa Sharksima"

Humanitarni turnir "Božić sa Sharksima"

Foto: Dubrovnik Sharks / -

Dubrovnik Sharksi organiziraju prvi humanitarni flag football turnir "Božić sa Sharksima" u nedjelju 19. prosinca u 10 sati na velikom terenu u Gospinom polju.

"U ovo, najljepše doba godine, uvijek se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija. Tako smo, u suradnji s udrugom DUMAM-e (Mame iz Dubrovnika i okolice) odlučili da će svi prihodi od ovogodišnjeg turnira biti donirani Domu za nezbrinutu djecu "Maslina". Cijene ulaznica su 30 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu, a još jednom napominjemo kako se sav prihod od ulaznica donira Domu „Maslina“. Na turniru gostuje ekipa naših dragih prijatelja, Kruna iz Kraljeva, a s nama će odigrati utakmicu za uzraste mlađe od 15 godina. Uslijedit će dvije revijalne utakmice između svih naraštaja oba kluba. Na turniru vas očekuje i PUNT natjecanje sa skromnim nagradicama za prva tri mjesta, kao i lutrija u kojoj automatski sudjelujete kupnjom ulaznice za utakmicu. Na događaju ćete moći uživati i u točenoj craft pivi iz naše DBC (Dubrovnik beer company) kao i u pivskom gulašu i pulled pork sendvičima, a sve će se služiti s naše adventske kućice kraj terena! Sve cijene hrane i pića bit će simbolične, a sav prihod, kao i od ulaznica za utakmicu, donirat ćemo Domu "Maslina", kažu iz DUbrovnik Sharksa.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.