Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici, pozivaju se i građani

07.10.2022.

13:55

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Trčanje ilustracija

Trčanje ilustracija

Foto: Shutterstock / -

Atletski klub Dubrovnik u subotu 8. listopada na stadionu Lapad organizira Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici na kojem će nastupiti oko 600 atletičara iz nekoliko zemalja i preko 15 klubova. Atletičari svih starosnih kategorija će nastupiti u 66 disciplina, od kojih je jedna i atraktivni skok u vis.

U okviru ovog natjecanja organiziraju se i utrke na 60 i 1000 metara za  građane, trenere i roditelje te sve zaljubljenike u atletiku i trčanje.

Nova revijalna utrka ove godine bit će na 60 metara za sve dubrovačke medijske djelatnike u muškoj i ženskoj konkurenciji, u dvije kategorije - od 25 do 35 godina i za starije od 35 godina.

Prvenstvo započinje u 13 sati, a ove utrke će se održati po završetku službenog dijela natjecanja, oko 18 sati.

Prijaviti se za utrke možete na e-mail adresu kluba akdubrovnik@hotmail.com sa imenom i prezimenom, godinom rođenja i utrkom za koju se prijavljujete. Startnina za navedene utrke iznose 35 kuna. Svi sudionici utrka dobit će besplatne bonove za hranu u okviru druženja nakon samog natjecanja.

"Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i time pružiti podršku klubu koji postiže iznimne rezultate i bez tartan staze. Također pozivamo sve građane i ljubitelje sporta da dođu navijati i podržati atletičare na ovom natjecanju!", ističu iz AK Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.