Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U tijeku upis u Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks

19.09.2023.

08:48

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Dubrovnik Sharks

Dubrovnik Sharks

Foto: - / -

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks upisuje sve uzrasne kategorije.

"Ako ste zaljubljenik u američki nogomet ili samo želite probati nešto novo, ovo je izvrsna prilika! Ovaj sport je nov, jako zanimljiv i dinamičan a treninzi su na visokoj razini s profesionalnim trenerima. Mogućnosti su nebrojene – od sudjelovanja na natjecanjima na nivou države, mogućnosti igranja u hrvatskoj reprezentaciji, putovanja na mnogobrojna natjecanja, kampove i turnire", ističu Sharksi.

Upisi su mogući za dvije uzrasne kategorije i to za juniore (od 8-15 godina) i seniore (15+ godina).

"Ukoliko se želite okušati, ili samo pogledati, slobodno se javite u toku rujna, pa ćemo se dogovoriti za termin kada treninzi počnu, a to je nakon 1. listopada. Svi termini treninga će biti u večernjim satima, nakon kraja popodnevne smjene u školama. Ukoliko imate pitanja o našem klubu, radu ili treninzima dostupni smo za sve informacije putem inboxa Facebook ili instagram stranice, na mobitele 0915209786, 0992223232 te putem emaila: info@dubrovniksharks.hr", navode Sharksi.

Sharksi uz treninge na terenu, nude i termine u teretani u sklopu dvorane u Gospinom polju (za seniore), većinu opreme za treninge i utakmice, a njihovi su treneri iznimno iskusni i stručni.

"Međutim, najbitnije je znati da smo ekipa prijatelja i zaljubljenika u ovaj sport i da se tako prema njemu i njegovim igračima odnosimo. Dubrovnik Sharksi su četverostruki srebrni, te jednom brončani u prvenstvu Hrvatske, dok će naši junior iduće godine braniti titulu viceprvaka juniorske lige, te kao i seniori, naravno loviti zlato!", ističu iz Kluba američkog nogometa Dubrovnik Sharks.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.