Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U tijeku upisi u Jugovu plivačku školu

16.09.2020.

15:16

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U tijeku su upisi u Plivački klub Jug. Pozivaju svu zainteresiranu djecu da tijekom rujna dođu na testiranje i priključe se radu kluba u jednom od ponuđenih programa. Posebno pozivaju djecu rođenu 2013. i 2014. godine.

Testiranja novih članova i upisi u Plivački klub Jug vršit će se sve do kraja rujna ponedjeljkom, srijedom i petkom u 16 sati na bazenu.

Da bi se izbjegle gužve, svi koji se žele upisati trebaju se prvo najaviti e-porukom ili telefonom te će dobiti termin u kojem mogu doći.

Ulaz je s donje strane bazena (sa strane od Tommy-a, odnosno bivšeg kolodvora). Roditelji i djeca ne ulaze sami na bazen, već čekaju trenere koji će ih uvesti i dati potrebne smjernice. Na testiranje znanja plivanja roditelji trebaju ponijeti masku, a djeca kupaće i ručnik. Za upis u grupu RIBICE (5-6 godina) ili u PLIVAČKU ŠKOLU (6-8 godina) potrebno je znati samostalno se održavati u velikom bazenu.

Informacije su dostupne na: http://www.pkjug.hr/, a odgovori na upite mogu se dobiti na pkjugdubrovnik@gmail.com , ili na 357-022 (tajništvo, 9-16 sati).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.