Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Uspješna godina za Judo klub Dubrovnik 1966.

27.12.2021.

15:59

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Uspješna godina za Judo klub Dubrovnik 1966.

Uspješna godina za Judo klub Dubrovnik 1966.

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Judo klubu Dubrovnik 1966. na uspješnoj godini danas je na svečanosti u Gradskoj kavani uime Dubrovačko-neretvanske županije čestitala pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

Među ovogodišnjim uspjesima dubrovačkog kluba, najsjajnija je europska medalja Petrunjele Pavić, mlađe seniorske doprvakinje Europe u kategoriji do 78 kilograma, kojoj je pročelnica Žaklina Marević uručila i prigodni poklon Dubrovačko-neretvanske županije.

„Iza nas je vrlo uspješna godina. Unatoč koroni, osvojili smo ukupno jedanaest medalja s državnih prvenstava od čega dvije najsjajnije, Šejla Škaljić u konkurenciji kadetkinja i Josip Bulić u konkurenciji juniora. S Europskih kupova naše judoke su donijele dva zlata i dvije bronce i to Petrunjela Pavić dva zlata, Anđela Violić broncu u seniorskoj te Josip Bulić broncu u juniorskoj konkurenciji” – istaknula je sumirajući godinu iza nas čelnica Judo kluba Dubrovnik 1966. Klara Mitrović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.