Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Velika pohvala prvog čovjeka svjetskog juda za Hrvatsku i Dubrovnik

06.10.2020.

12:28

Autor: Radio Dubrovnik

HJS

HJS

Foto: - / -

Potvrda kako je Europski kup u Dubrovniku praćen od cijele judo zajednice stigla je i u vidu službenog dopisa poslanog na adresu Hrvatskog judo saveza (HJS) iz sjedišta Međunarodne judo federacije (IJF) u Budimpešti.

Predsjednik IJF-a Marius Vizer čestitao je cijelom timu Hrvatskog judo saveza na čelu s predsjednicom HJS-a Sandom Čorak.

"Želio bih Vam izraziti iskrene čestitke na uspješnoj organizaciji Europskog kupa u Dubrovniku. Veliko je to postignuće koje donosi iznimnu sreću zbog ponovnog pokretanja judo natjecanja na međunarodnoj razini. Hrvatski judo savez je još jednom potvrdio vrhunske organizacijske sposobnosti i znanje, za što pohvaljujem Vas i Vaš cijeli tim", napisao je predsjednik Vizer te dodao "kako se nada da ćemo imati prilike uskoro organizirati i IJF natjecanje u Hrvatskoj".

Podsjetimo kako će Hrvatska, uz Grand Prix Zagreb, ugostiti još dva velika europska natjecanja. Od 4. do 6. studenog u Poreču se održava Europsko prvenstvo za juniore, a od 7. do 8. studenog, također u Poreču, na rasporedu je Europsko prvenstvo za mlađe seniore.

Dopis predsjednika IJF-a, Mariusa Vizera, pročitajte ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.