Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Velolučka "Lučica" odlična na turniru Mimoza 2020.

12.03.2020.

19:33

Autor: Radio Dubrovnik

Općina Vela Luka

Općina Vela Luka

Foto: - / -

STK Lučica ovaj vikend gostovala je na Međunarodnom stolnoteniskom turniru u Herceg Novom - Mimoza 2020. Na vrlo jakom turniru sudjelovalo je više od 120 djece u 8 kategorija te isto toliko seniora u više različitih kategorija.

Lučicu je na turniru prestavljalo 13 stolnotenisača: Romea Matas, Vita Tabain, Martina Stipković, Tina Ivić,Lucija Franulović, Mateo Franulović, Rina Surjan, Lara Matas, Rina Žuvela, Franka Dragojević, Leona Žuvela, Linda Žuvela i Duje Prižmić. Treneri: Boris Dragojević i Sanda Tasovac.

Najuspješniji su bili u kategoriji najmlađih i mlađih kadetkinja. U kategoriji najmlađih kadetkinja Rina Surjan je osvojila odlično 3.mjesto, a u kategoriji mlađih kadetkinja prva tri mjesta pripala su našim stolnotenisačicama koje su ponovno odlično odradile turnir kao pripremu za Prvenstvo Hrvatske u Varaždinu koje ih očekuje za 3 tjedna.

1. Lara Matas
2. Rina Žuvela
3. Franka Dragojević

Po povratku kući, Lučica se zaustavila na Grudi na odigravanje 2.stolnoteniske lige.Sudjelovale su 4 ekipe: STK Knin (4:0), STK JADERA Zadar (4:0) i STK Zadar (4:0).

Za Lučicu su nastupali: Nikola Žuvela, Marko Matas i Filip Mikulić. Lučica je za sada druga u drugoj. Dalmatinskoj ligi, a čeka ih još jedno gostovanje u Splitu do završetka lige.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.