Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Zamjenica Tepšić primila prvakinju Hrvatske u maratonu Teu Faber

18.10.2021.

17:49

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su Teu Faber, novu prvakinju Hrvatske u maratonu ujedno i članicu Atletskog kluba Dubrovnik.

Naime, atletičarka Tea Faber na 29. Zagrebačkom maratonu osvojila je prvo mjesto u disciplini 3000 metara zapreke, postignuvši pritom i novi osobni rekord.

Zamjenica gradonačelnika Tepšić i zamjenik pročelnika Katičić uputili su iskrene čestitke atletičarki Faber i dubrovačkom atletskom klubu na ovom izvanrednom uspjehu.

„Ovo sportsko odličje još jednom dokazuje koliko zaista ulažete napora i truda kako biste ostvarili najbolje rezultate. Vaši rezultati inspiracija su mladim generacijama da se okušaju u sportu i slijede svoje snove. Možemo sa sigurnošću reći kako atletičarke i atletičari iz Dubrovnika zaista imaju sjajnu perspektivu za budućnost i to je ono što nas čini sretnima“, istaknula je zamjenica Tepšić u ovoj prigodi.

Prvakinja Hrvatske Tea Faber izrazila je zadovoljstvo što je upravo ovaj rezultat pridonio promociji dubrovačke atletike te je zahvalila predstavnicima Grada na kontinuiranoj podršci.

Na samom kraju zamjenica Tepšić i zamjenik pročelnika Katičić zaželjeli su atletičarki Tei Faber puno uspjeha i sreće na nadolazećim natjecanjima, naglasivši kako će Grad Dubrovnik nastaviti pratit i podržavati naše vrijedne i talentirane sportaše.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.