Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

11:19 / 20.05.2022.

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Zlatne košarkašice Raguse kod gradonačelnika Frankovića

Zlatne košarkašice Raguse kod gradonačelnika Frankovića

Zlatne košarkašice Raguse kod gradonačelnika Frankovića

Foto: Grad Dubrovnik / -

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i njegova zamjenica Jelka Tepšić primili su košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, osvajačice naslova prvaka Hrvatske.

Prijemu su nazočile trenerice Raguse, Cvetana Matić i Alma Majstorović te predsjednik kluba Tomislava Tabak.

Gradonačelnik Franković u ovoj je prigodi uputio u ime cijele gradske uprave čestitke na zlatnom trofeju, koji, kako je kazao. zahvaljujući borbi i entuzijazmu košarkašica Raguse tijekom cijelog natjecanja i ove godine ostaje u Dubrovniku.

„S nestrpljenjem smo isčekivali rezultat iz Požege, koji je na kraju izvrstan, najbolji. Dvije godine za redom ostvariti ovakav uspjeh, ide na ponos svima, posebice vašim obiteljima, svim našim sugrađanima i gradskoj upravi koja vas kontinuirano prati. Hvala vam što kroz sport i sportska događanja pronosite ime Dubrovnika. Ovaj zlatni trofej ostvaren na nacionalnoj razini čini nas sretnima, ali nas istovremeno obvezuje da vam osiguramo bolje i kvalitetnije uvjete koji će u konačnici osigurati napredak ženske košarke u gradu, koja ima vidljivu perspektivu i sjajne mlade igračice“, istaknuo je.

Trenerice i predsjednik kluba Ragusa zahvalili su predstavnicima Grada na podršci i praćenju svih postignutih rezultata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.