Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

17:25 / 11.05.2021.

Autor: Radio Dubrovnik

Zlatne košarkašice Raguse kod gradonačelnika Frankovića

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić danas su u Velikoj vijećnici primili košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa povodom osvajanja prvenstva Hrvatske i postignutog povijesnog uspjeha za dubrovački sport.

Prvotno,  u svom obraćanju gradonačelnik Franković uputio je iskrene čestitke košarkašicama i cijeloj upravi kluba Ragusa na osvojenom naslovu. Gradonačelnik je naglasio kako je pobjeda košarkašica Raguse nad košarkašicama zagrebačkog Medveščaka proteklog vikenda u Gospinom polju, zasigurno zaslužena.

„Uistinu ostavile ste srce na terenu i pokazale vašu kvalitetu i htijenje, zahvaljujući kojim ste i došli do prvog mjesta na ovom prvenstvu. Još jednom u svoje osobno ime i u ime Grada Dubrovnika čestitam vam i upravo vaš rezultat i predani rad ide na ponos cijelom Gradu“ – kazao je gradonačelnik Franković.

Na samom kraju prijema, gradonačelnik Franković poželio je puno uspjeha i dobrih rezultata u budućnosti košarkašicama Raguse, nadodavši kako će Grad Dubrovnik zasigurno nastaviti podupirati košarkašice i košarkaše, kao i sve ostale mlade i nadarene sportaše.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.