Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Zlatni juniori VK Jug AO na prijemu kod zamjenice Tepšić

26.03.2022.

10:37

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Zlatni juniori VK Jug AO na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zlatni juniori VK Jug AO na prijemu kod zamjenice Tepšić

Foto: Grad Dubrovnik / -

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su u Velikoj vijećnici juniore Vaterpolskog kluba Jug i njihove trenere Vjekoslava Kobešćaka i Đanija Pecotića povodom osvajanja prvenstva Hrvatske.

Prijemu je nazočio i direktor VK Jug Ognjen Kržić.

Na natjecanju za prvaka Hrvatske koje se održalo od 10. do 13. ožujka u Dubrovniku do titule zlatnog sjaja juniori VK Jug stigli su ostvarivši u pet utakmica svih pet pobjeda.

Ovom prigodom zamjenica Tepšić čestitala je ekipi VK Juga i cijeloj upravi na pobjedi i sjajnom trofeju, istaknuvši kako mlade generacije vaterpolskog kluba pokazuju izniman potencijal i perspektivu za daljnji razvoj dubrovačkog sporta.

„Vaterpolski klub Jug ima poseban značaj za našu lokalnu zajednicu. On je ujedno i simbol sporta u gradu. Postignutim rezultatom vi i vaši treneri još ste jednom dokazali kolika je uistinu kvaliteta mladih snaga unutar kluba Jug. Vaš uspjeh još je jedna u nizu vrlo lijepih sportskih priča, kojih će nadam se biti i u budućnosti“, kazala je u svom obraćanju zamjenica gradonačelnika.

Trener Vjekoslav Kobešćak na kraju prijema zahvalio je predstavnicima Grada Dubrovnika na prijemu te kontinuiranoj potpori i praćenju svih postignutih rezultata kluba.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.