Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

10:37 / 26.03.2022.

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Zlatni juniori VK Jug AO na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zlatni juniori VK Jug AO na prijemu kod zamjenice Tepšić

Zlatni juniori VK Jug AO na prijemu kod zamjenice Tepšić

Foto: Grad Dubrovnik / -

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su u Velikoj vijećnici juniore Vaterpolskog kluba Jug i njihove trenere Vjekoslava Kobešćaka i Đanija Pecotića povodom osvajanja prvenstva Hrvatske.

Prijemu je nazočio i direktor VK Jug Ognjen Kržić.

Na natjecanju za prvaka Hrvatske koje se održalo od 10. do 13. ožujka u Dubrovniku do titule zlatnog sjaja juniori VK Jug stigli su ostvarivši u pet utakmica svih pet pobjeda.

Ovom prigodom zamjenica Tepšić čestitala je ekipi VK Juga i cijeloj upravi na pobjedi i sjajnom trofeju, istaknuvši kako mlade generacije vaterpolskog kluba pokazuju izniman potencijal i perspektivu za daljnji razvoj dubrovačkog sporta.

„Vaterpolski klub Jug ima poseban značaj za našu lokalnu zajednicu. On je ujedno i simbol sporta u gradu. Postignutim rezultatom vi i vaši treneri još ste jednom dokazali kolika je uistinu kvaliteta mladih snaga unutar kluba Jug. Vaš uspjeh još je jedna u nizu vrlo lijepih sportskih priča, kojih će nadam se biti i u budućnosti“, kazala je u svom obraćanju zamjenica gradonačelnika.

Trener Vjekoslav Kobešćak na kraju prijema zahvalio je predstavnicima Grada Dubrovnika na prijemu te kontinuiranoj potpori i praćenju svih postignutih rezultata kluba.