Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Župa Dubrovačka danas veliko sportsko sjedište

28.03.2023.

07:21

Autor: Radio Dubrovnik

Telemach Dan sporta

Telemach Dan sporta

Foto: Telemach Dan sporta / -

Osnovna škola Župa Dubrovačka postat će danas sportsko sjedište gdje će djeca i mladi iz Dubrovnika i okolice imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta, a školskom dvoranom zavladat će sportski duh, navijanje, smijeh i radost.

Svečani program otvaranja Telemach Dana sporta počinje u 8.15 sati, a na sportsko-edukativnom dan u sklopu Plazma Sportskih igara mladih sudjelovat će više od 1.000 djece osnovnoškolskog uzrasta koja će se natjecati u graničaru i atletici.

Najbolje ekipe i atletičari izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 27. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.