Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

09:17 / 27.12.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Župski načelnik Nardelli primio Antuna Račića

Općina Župa dubrovačka

Općina Župa dubrovačka

Foto: - / -

Načelnik Nardelli je u prostorijama Općine Župa dubrovačka primio Antuna Račića, Hrvatskog MMA borca koji je 19. prosinca prvi put u svojoj karijeri obranio titulu KSW-ovog prvaka u bantam kategoriji.

Za Antuna je ovo najbolji mogući završetak godine koja zbog Covida 19 nije krenula baš najbolje. 2020. je bila obilježena nepredvidivim otkazivanjem borbi zbog pandemije na svjetskoj i osobnoj razini. No Antun je kao i uvijek bio ustrajan, uporan i motiviran za uspjeh.

Na pitanje , je li se ikad potukao u „slobodno vrijeme“, odrješito je odgovorio : NE! Antun Račić je profesionalac koji je izgradio brand „ normalnog“ borca, a svoje sportske i ljudske kvalitete na zavidnoj razini pokazuje isključivo kroz sport - u ringu. 

Nardelli je čestitao Račiću na ostvarenim rezultatima, doprinosu i promidžbi sportske kulture naše Općine, te mu zaželio daljnji uspjeh u sportskom napredovanju. Načelnik je uz čestitke uspješnom MMA borcu uručio i prigodne poklone.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.