Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

13. "Mirisi Božića u Konavlima": Završena humanitarna aukcija slika

02.12.2020.

12:23

Autor: Radio Dubrovnik

Agroturizam Konavle

Agroturizam Konavle

Foto: - / -

Završena je humanitarna aukcija likovnih radova Agroturizma Konavle "Za Jelin korak". Za deset likovnih radova ponuđenih na aukciji pristigle su ponude u ukupnoj vrijednosti od 4.050 kune. Najbolji ponuditelji svoje će iznose uplatiti direktno na žiro račun Jelene Mušćet.

Time će joj pomoći pri njenom oporavku te će im Agroturizam Konavle uručiti izlicitiranu sliku. Iz Agroturizma Konavle zahvaljuju svima koji su sudjelovali na aukciji i pokazali spremnost pomoći.

Ovom humanitarnom aukcijom započele su božićne aktivnosti Udruge koja za kraj prosinca priprema manifestaciju 13. Mirisi Božića u Konavlima.

Poštujući trenutnu situaciju i pridržavajući se epidemioloških mjera stožera, zelena menestra- kao jedan od simbola manifestacije ponovno će zamirisati u Božićno vrijeme. Ovih blagdana imat ćete jedinstvenu priliku naručiti dostavu zelene menestre, ali i brojna konavoskih vina na svoj kućni prag te u toplini doma s obitelji i prijateljima uživati u najstarijem zapisanom jelu iz vremena Dubrovačke Republike i vrhunskoj kapljici vina.

Program 13. Mirisa Božića kao i sve detalje vezane za dostavu donosimo uskoro!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.