Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Albanci nezakonito preko granice

24.07.2013.

11:07

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U posljednja dva dana policijski službenici Policijske postaje Gruda spriječili su dva državljanina Albanije u pokušaju nezakonitog ulaska u RH

U posljednja dva dana policijski službenici Policijske postaje Gruda spriječili su dva državljanina Albanije u pokušaju nezakonitog ulaska u RH. U ponedjeljak navečer na graničnom prijelazu Karasovići prilikom ulazne granične kontrole 29-godišnji državljanin Albanije policijskim je službenicima na uvid dao krivotvorenu putnu ispravu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja on je predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave nakon čega je uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.
U drugom je slučaju noćas oko 1.55 sati na cesti D-8 u mjestu Gruda, Konavle zatečen 34-godišnji državljanin Albanije koji u putnoj ispravi nije imao ulazni pečat RH te je zbog sumnje u nezakoniti prelazak državne granice doveden u prostorije policije na prekršajnu obradu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.