Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"AP Dubrava" nastavila putovanje

24.07.2019.

10:18

Autor: Radio Dubrovnik

Atlantska plovidba

Atlantska plovidba

Foto: - / -

Iz brodarske kompanije Atlantska plovidbe izvijestili su da je njihov brod "AP Dubrava" 22. srpnja u popodnevnim satima po lokalnom vremenu isplovio iz luke Vitoria i nastavio svoje komercijalno putovanje.

Ističu kako su u luci Vitoria u Brazilu provedeni svi postupci od strane nadležnih vlasti u Brazilu, kao i od strane inspektora države Marshall lslands čiju zastavu brod vije.

"Od uplovljenja broda u luku Vitoria poduzele su se potrebne aktivnosti oko zadovoljavanja svih uvjeta po brazilskim propisima da se preminuli pomorci što prije prevezu u domovinu. Ovom prilikom izražavamo zahvalnost osoblju hrvatskog Veleposlanstva u Brazilu koji su se nesebično stavili na raspolaganje da se ovaj postupak što prije okonča", ističu iz Atlantske plovidbe u burzovnoj obavijesti.

"Trojici hospitaliziranih pomoraca pružena je sva potrebna zdravstvena zaštita i, prema posljednjem izvještaju liječnika, bit će otpušteni iz bolnice nakon čega će im biti organiziran povratak u domovinu", kažu iz Atlantske plovidbe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.