Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

17:50 / 16.06.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Besplatan ulazak i novo radno vrijeme ustanova u kulturi

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Promotivnom akcijom Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika "Početak ljeta u Dubrovniku" od 16. lipnja do 30. lipnja Dubrovački muzeji, Dom Marina Držića i Umjetnička galerija Dubrovnik nude besplatan ulazak za sve posjetitelje.

Tim povodom, radno vrijeme je izmijenjeno te će ove ustanove biti otvorene od 10 do 18 sati od utorka do nedjelje (ponedjeljkom nisu otvoreni za posjetitelje).

Kampanja uključuje popuste i pogodnosti za posjetitelje Dubrovnika na brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija, od znamenitosti, muzeja, galerija, ponuditelja smještaja i ugostitelja, a cilj je potaknuti domaće goste na posjet Dubrovniku.

Ista promocija obuhvaća i besplatan ulazak za sve posjetitelje u Arboretum Trsteno, Prirodoslovni Muzej, Muzej Domovinskog rata i Lazarete u uredovnom radnom vremenu.

Gradske zidine i Rezervat Lokrum nude popuste, a za jednu kupljenu tjednu "Dubrovnik card" karticu dobije se druga gratis, a s kojom po sniženim cijenama svoje usluge nude brojni hoteli, privatni iznajmljivači, turističke agencije i ugostiteljski objekti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.