Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna online radionica "Nauči Excel"

16.12.2020.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Informadur

Informadur

Foto: - / -

"Nauči Excel" naziv je besplatne online radionice u organizaciji Udruge za mlade Maro i Baro koje će se održati u 18 sati putem Zoom aplikacije. Na radionici će se moći naučiti sve potrebno za kvalitetan rad u Excel programu.

Excel je neophodan alat u cijelom svijetu i poslodavci često traže da ste upoznati s njim jer olakšava svaki uredski posao. Mogućnosti su ogromne – vođenje statistike, izračuni, analiza podataka, proračunske tablice i organizacija financija za osobnu i poslovnu primjenu. Uz korištenje Excela moguće je poslovne ili osobne zadatke obaviti brže nego ikad. Uz spomenuti prezentirat će se i alternativni besplatni programi.

Voditelj radionice je Tomo Sjekavica, tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

PROGRAM:

18:00 - 19:30: Početnički modul
19:30 - 19:45: Pauza
19:45 - 21:15: Napredniji modul

Moguće je odslušati jedan ili oba modula.

Za radionicu se potrebno prijaviti putem Google prijavnicehttps://docs.google.com/forms/d/11gX5htQ3SePiR_3edV5GC_-A69irGnG6p5YazOdkmWs/edit?ts=5fbc2f38&edit_requested=true

Svi koji se prijave dobit će poveznicu za Zoom sastanak. Zbog epidemioloških mjera radionica će se održati online.

Radionica je financirana kroz projekt Informadur – Informativni centar za mlade 2.0 financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.