Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Kako napraviti dobar Facebook i Instagram oglas"

25.11.2021.

12:47

Autor: Radio Dubrovnik

DURA

DURA

Foto: - / -

Društvene mreže su odavno prerasle svoju primarnu svrhu i postale su dio naših života. Facebook i Instagram već odavno nisu samo društvene mreže, već savršen alat za pronalazak i privlačenje novih korisnika i kupaca.

Kako bi naučili kako pronaći nove kupce putem Facebooka i Instagrama za vas je DURA organizirala radionicu "Kako napraviti dobar Facebook i Instagram oglas".

Radionica će se održati u subotu, 27. studenoga 2021. godine u 9 sati u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik.

Kada se koristi pametno i ispravno, Facebook pruža ogroman potencijal za rast poslovanje. Međutim, sam proces osmišljavanja i pokretanja marketing kampanja može biti kompliciran. Na radionici ćete naučiti sve bitne korake za uspješno Facebook i Instagram oglašavanje. Polaznici će raditi na praktičnim primjerima, saznati različite taktike za oglašavanje, tipove kampanja, planiranje budžeta i kreiranja oglasa.

Polaznici će na kraju ove radionice savladati tehnike:

 • Korištenje sučelja za Facebook oglašavanje,
 • Definiranje ciljeva, načine plaćanja i budžetiranje oglašavanja,
 • Pronalazak ciljne skupine i različite mogućnosti targetiranja,
 • Priprema oglasa i kreiranje sadržaja,
 • Povezivanje Facebook stranice sa Instagram stranicom,
 • Kreiranje oglasa za Facebook i Instagram,
 • Kako na pravi način postaviti oglase kroz Ads Manager,
 • Razlike između oglašavanja putem Instagram aplikacije i Facebook Ads Managera,
 • Greške koje previmo prilikom oglašavanja.

Metode rada

 • Interaktivna radionica
 • Praktični primjeri i vježbe

Možete imati najbolju uslugu ili proizvod na svijetu, ali ukoliko to niko ne vidi onda ćete vjerovatno prodavati samo prijateljima, poznanicima i obitelji. A možda ni njima. Da bi bili bolji moramo biti vidljivi i pokazivati se što većem broju ljudi - u protivnom ćemo ostati iza konkurencije.
Predviđeno trajanje radionice je 8h.


PREDAVAČ: DINO JOLDIĆ

2006. godine se seli u Mostar gdje započinje studij na Fakultetu Informacijskih Tehnologija, a gdje sada živi i radi.

Krajem 2012. godine prijavljuje se na natjecanje „Imam ideju“ pod pokroviteljstvom USAID-a i Američke ambasade gdje osvaja prvo mjesto, te otvara svoj prvi startup sa 25 godina. 2014. pretvara hobi u posao, te pokreće obrt za fotografiranje gdje trenutno ima 7 zaposlenih.

2016. godine kao voditelj tima osvaja „StartUp weekend Mostar“ pod pokroviteljstvom Google-a, gdje osvaja prvo mjesto, nakon kojeg pokreće novi startup iz oblasti digitalnog marketinga sa svojim timom “ScreenAds”.

Dino Joldić vodio je seminare i radionice na razne teme IT-a, drone-ova i digitalnog marketinga širom BiH i Hrvatske, a njegove radionice na temu digitalnog marketinga, u proteklih 7 godina, posjetilo je više od 1000 osoba.

Kroz digitalni marketing poslovao je s raznim hotelima, restoranima, rent a car poslovnicama, turističkim agencijama i sl., a trenutno g. Joldić radi kao voditelj marketinga u prodajnom centra Plaza, sa više od 30 zasebnih jedinica kao što su: Sinsay, McDonald’s, NewYorker, Beko, Cineplexx Kino, Intersport, DM, Polleo sport i mnoge druge.

Dino navodi da je digitalni marketing budućnost i da odgađanjem da se “bacimo” u taj svijet – svakim danom postajemo manje konkurenti.

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19).

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271.

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.