Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Kako prodavati različitim tipovima ljudi?"

04.11.2021.

15:40

Autor: Radio Dubrovnik

DURA

DURA

Foto: - / -

Sigurno ste se našli u situaciji da u vašem svakodnevnom poslu imate priliku raditi s različitim tipovima ljudi, prilaziti različitim klijentima, nastojati postići dogovore, a imate osjećaj da pričate potpuno različitim jezikom.

To vas u najmanju ruku čini zbunjenima, a možda čak i frustriranima. I ne samo to, nego vaše organizacijske i administrativne dužnosti ponekad ovise o ljudima koji se ponašaju drugačije od vas: neki su nestrpljivi, neki zaboravni, neki osjetljivi, ljuti ili zahtjevni, a vaši poslovni rezultati i prodajni planovi upravo ovise o suradnji s takvima.

Kako izaći na kraj s različitostima a da svaki sastanak bude prodajni i da održavate uspješan odnos sa svim klijentima, potencijalnim, postojećim i bivšim? Da bi dobili odgovor na ova pitanja prijavite se na radionicu „Kako prodavati različitim tipovima ljudi“. Radionica će se održati u subotu, 6. studenoga 2021. g. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 9 sati.

Cilj edukacije je otkriti kako pristupiti različitim tipovima ljudi i da bez stresa sklapate poslove, održavate uspješne odnose s vašim klijentima i održavate skladne međuljudske odnose u vašem okruženju.

Na radionici će te naučiti:

  • Određivanje vlastitog stila ponašanja prema DISC metodologiji
  • Prednosti i mane svakog stila
  • Kako razlikovati različite stilove ponašanja pri prvom kontaktu
  • Kako pristupiti i stvarati odnos s različitim stilovima ponašanja
  • Otkud dolaze nesporazumi i konflikti u komunikaciji i kako ih riješiti
  • Kako se najbolje pripremiti za prodajni susret s pojedinim stilom
  • Vježba prodajnog sastanka i povratna informacija
  • Kako vješto zaključiti prodaju s pojedinim stilom

KOME JE TRENING NAMIJENJEN

Onima koji kreću u svijet poduzetništva i prodaje vlastitog proizvoda ili usluge. Prodajnom osoblju koji rade s ljudima na svakodnevnoj bazi, pogotovo prodajne aktivnosti bez obzira radi li se o prodaji proizvoda ili usluge. Menadžerima i voditeljima timova koji žele ostvariti što kvalitetniji kontakt s klijentima i svojim timom.

PREDAVAČ: Aleksandar Jelovac  je trener i coach, edukant psihoterapije sa međunarodnim iskustvom. Fakultetsku diplomu magistra politologije nadograđuje različitim edukacijama i certifikatima zadnjih desetak godina, posebice za psihoterapiju gdje se usavršava u Školi za kibernetiku i sistemsku terapiju. Svoje početke kao trener stekao je u radu sa studentima kroz studentske udruge i start-upove. Od rujna 2016. do listopada 2017. bio je CTO “Motivation Up-a” gdje je između ostaloga držao motivacijske radionice, a svoj razvoj i rad nastavlja u Elevate-u od listopada 2017. do veljače 2020. godine. Od listopada 2020. godine radi kao projektni koordinator u Hrvatskom savjetu za zelenu gradnju (Croatia GBC). 2018. godine bio je pomoćni trener na coaching treningu i treningu osobnog razvoja u Nizozemskoj. U srpnju 2020. godine održao je dva treninga za Hrvatski institut za razvoj obrazovanja (HIRO) gdje je trenirao profesore koji će u svome radu s učenicima koristiti whole-brain učenje, projektnu nastavu i embodied pristup. Posebni ga interesira odnos emocije-tijelo i njihov utjecaju na našu svakodnevicu. Stručan je u temama osobnog razvoja, mindfulnessa i stress managementa. Bavi semeditacijom od svoje dvanaeste godine. Proučava i prakticira „brze tehnike samopomoći“ kao što su TRE(trauma release exercises), NLP i EFT, Rad Byron Katie, Sedona metoda i druge.

 

Neke od edukacija i seminara osobnog razvoja koje je prošao:  Trening trenera (Zagreb) – 2020, Eventwise (Nizozemska), Practising coaching (Nizozemska), Choice (Nizozemska) – ožujak/travanj 2018, Škola trenera (Elevate j.d.o.o) 10/2017 – 02/2018 (Zagreb) , Millionaire Mind Intensive (MMI) 10/2017 (Ljubljana), TRE (Trauma Release Exercises) – 2017 (Zagreb) , Program sreće , Art of Living 10/2016 (Zagreb), Unleash the Power Within (UPW) Tony Robbins 4/2016 (London), Psihodrama 2015/2016 (Zagreb), Primal Screem – tjelesna psihoterapija 9/2015 (Pula), Alexander Technique 5/2012 (Zagreb), Gamma Healing i EFT (Emotional Freedom Tehnique) 3/2012 (Zagreb), Trening i tečaj brzog čitanja i ubrzanog učenja 2/2011 (Zagreb)

Certifikati koje posjeduje:

-          Trening trenera  - 2020 (Training the Trainers – Proficiens academy)

-          EFT (Emotional Freedom Technique) – 2019

-          EMCC Coach – 2018 – Elevate

-          Trener – 2018 – Elevate

-          Timski trener – 2018 – Olde Vechte (Nizozemska)

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19)

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.