Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Učinkovita naplata potraživanja"

31.03.2022.

10:36

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Učinkovita naplata potraživanja"

Besplatna radionica "Učinkovita naplata potraživanja"

Foto: DURA / -

Problem s naplatom potraživanja (uz loš porezni sustav, tromu, glomaznu, neučinkovitu birokraciju i sl.) većina poduzetnika navodi kao jedan od ključnih problema tekućeg poslovanja i jedan od najvećih faktora ograničavanja rasta u Republici Hrvatskoj.

Iz tog razloga Razvojna agencija Grada Dubrovnika organizira radionicu “Učinkovita naplata potraživanja” koja će se održati u subotu 2. travnja u 9 sati u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik).

Učinkovito upravljanje naplatom i dobro postavljeni procesi naplate jedan su od ključeva uspješnog poslovanja tvrtke i minimiziranja gubitaka.

U sklopu jednodnevnog seminara naučite:

• Koji su uzroci problema u naplati

• Vidjeti gdje počinje proces naplate

• Što je bitno u prvim fazama procesa naplate

• Prepoznavanje znakova potencijalnih problema

• Kako se unaprijed zaštititi

• Ustrojavanje poslovnih procesa naplate

• Kako komunicirati s klijentom

• Isplati li se baš uvijek biti krut u naplati

• Pravne mogućnosti

Radionica je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji djeluju na tržištu, a imaju probleme s naplatom potraživanja (a to je na žalost većina).

• Vlasnicima tvrtki i direktorima

• Prodajnom osoblju u tvrtkama

• Osoblju koje je zaduženo za naplatu u tvrtkama

PREDAVAČ: OZREN HUDINA

Ozren Hudina, mag.oec., EMBA, CMC financijski je stručnjak sa više od 16-godina iskustva u bankarstvu i konzaltingu. U bankarskoj karijeri radio je za nekoliko vodećih banaka u Hrvatskoj na pozicijama Risk managera, Višeg financijskog analitičara, Voditelja work-out odjela i Direktora sektora kreditnih rizika. Nakon toga proveo je pet godina radeći za vodeće svjetske konzultantske kuće Deloitte i KPMG, a trenutno je zaposlen na poziciji Direktora prodaje i financijskogu i poslovnog savjetovanja u tvrtci Projekt jednako razvoj d.o.o. Specijalist je za korporativne financije, procjene boniteta, financijsku analizu, due dilligence, naplatu potraživanja i work out klijente. Certificirani je Management Consultant, Project manager, Scrum master, CBA ekspert i stručnjak za Javnu nabavu.

Paralelno uz bankarsku karijeru, posljednjih 10 godina aktivno je uključen u postupke pripreme i provedbe EU projekata, ocjenjivač je na navedenim EU pozivima te stalni konzultant nadležnim javnim tijelima i javnoj upravi (ministarstvima, gradovima i sl.). Također, zadnjih 10 godina je predavač sa službenim zvanjem predavača na nekoliko Visokih poslovnih škola i Učilišta na teme analize financijskih izvještaja, procjene boniteta, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, upravljanja rizicima, naplate potraživanja i upravljanja lošim plasmanima, prodajnih i prezentacijskih vještina te pripreme i provedbe EU projekata.

Prijave se zaprimaju putem online PRIJAVNICE.

Više informcija možete dobiti putem e-mail: mpuljas@dura.hr ili telefona: 020/640-271

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19)

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.