Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

15:06 / 21.12.2018.

Autor: Joško Jelavić

Blagdanska priredba „Peliška božićna bajka"

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

U organizaciji Udruge mladih Orebića i Turističke zajednice Općine Orebić, a pod pokroviteljstvom Općine Orebić u subotu, nedjelju i u ponedjeljak na Badnji dan na Trgu Mimbelli u povijesnoj jezgri Orebića četvrtu godinu zaredom održat će se blagdanska priredba „Peliška božićna bajka".

Održava se u suradnji s Osnovnom školom i Dječjim vrtićem u Orebiću, pelješkim ogrankom Lige protiv raka, klapama Nava, Geta i Dingač, Hrvatskom glazbom Potomje, orebićkim mažoretkinjama, plesnim sastavom Ritam studio Pelješac, orebićkim ugostiteljima i pelješkim vinarima. Festa počinje u subotu u 15 sati nastupom folklorne skupine Osnovne škole Orebić s Kapetanskim plesom, nastupom orebićkih mažoretkinja, plesne skupine Ritam studio Pelješac i klapa Nava, Geta i Dingač. Prethodno će mimohodom kroz mjesto i kraćim nastupom na Trgu Mimbelli festu otvoriti Hrvatska glazba Potomje. U večernjim satima na Trgu Mimbelli nastupit će Harpun Blue Band iz Splita.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.