Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Božićni sajam na Brsaljama

16.12.2013.

13:44

Autor: Slobodan Vlašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U šatoru će uz Sajam zdrave hrane i ekoloških proizvoda kontinentalne Hrvatske i otoka, biti organizirani različiti programi

Božićni šator na Brsaljama otvoren je u ponedjeljak. Idućih nekoliko dana tamo će biti izložbeni prostor Sajma zdrave hrane i domaćih proizvoda kontinetalne Hrvatske i otoka. Sajam je otvoren zvukom tamburice, nastupom sastava ''Tamburicom samicom kroz Hrvatsku'' koji čine Antun Božić (tamburica samica, vokal) te Hrvoje Vlašec (vokal). U šatoru se mogu kupiti suhomesnati proizvodi, slavonski kolačići, otočni sirevi, kao i igračke i brojne druge rukotvorine.
U šatoru će uz Sajam zdrave hrane i ekoloških proizvoda kontinentalne Hrvatske i otoka, biti organizirani različiti programi - zvuk tamburice, nastup Primorskih svatova, KUD Žutopas Smokovljani, nastup KUD-ova iz Slavonije uz prezentaciju različitih tradcijskih običaja. Božićni šator na Pilama bit će otvoren do 22. prosinca od 8 do 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.