Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Branko Jerković predsjednik županijskog HSLS-a

11.10.2020.

13:04

Autor: Radio Dubrovnik

HSLS

HSLS

Foto: - / -

Županijska organizacija HSLS-a Dubrovačko-neretvanske županije u subotu je 10. listopada 2020 godine u Stonu održala izvanrednu izbornu skupštinu. Na izbornoj skupštini za novog predsjednika Županijskog vijeća HSLS-a Dubrovačko neretvanske županije izabran Branko Jerković iz Metkovića

Za potpredsjednike Županijskog vijeća HSLS-a Dubrovačko neretvanske županije izabrani su Fani Kršinić iz Lumbarde, Ivan Bačić iz Vele luke i Kristijan Kapiteli iz Orebića. Za tajnika Županijskog vijeća HSLS izabran je Miho Baće iz Dubrovnika.

Na izbornoj skupštini izabrani su i članovi Županijskog vijeća HSLS-a i to Ivica Banović, Marko Bilić, Belka Elezović, Miljenka Manenica, Niko Kapović, Mladen Šiljeg, Ivo Lozina, Ante Šiljeg, Sven Radovanović, Suzana Borović, Darijo Matić i Nedo Lipanović dok je za rizničara izabrana Ines Kurilj.

Na izbornoj skupštini izabrani su i članovi Statutarne komisije i Nadzornog odbora HSLS-a Dubrovačko – neretvanske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.