Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Britanski Jet2.com produljio letove prema Zračnoj luci Dubrovnik

21.08.2021.

13:19

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Zbog velikog interesa kupaca i nezavisnih putničkih agenata britanska zrakoplovna kompanija Jet2.com i Jet2holidays produljila je letove prema Zračnoj luci Dubrovnik, i to iz svojih baza Manchester i London Stansted.

Tako će Jet2.com iz Manchestera i Londona letjeti za Dubrovnik do kraja listopada triput tjedno, a tijekom ljeta povezuje Dubrovnik i s Birminghamom, Edinburghom, Leedsom i Newcastleom.

Posjetitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva tradicionalno su među top 5 posjetitelja u županiji pa su tako od 1. srpnja do 17. kolovoza ostvarili 114.622 noćenja, a produljenje letova moglo bi omogućiti i još bolje rezultate s ovog iznimno nam važnog tržišta.

Turistička zajednica Dubrovačko – neretvanske županije je samostalno krajem srpnja i početkom kolovoza započela medijsku kampanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u suradnji upravo s tvrtkom Jet2.com pokrenuta je i kampanja kojom su se promovirale destinacije diljem naše županije. Ukoliko epidemiološka slika i dalje bude povoljna možemo očekivati da će posjetitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva ostvariti dobre rezultate i u ovoj 2021. godini.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.