Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Budite dio projekta e-Dječja kartica - ''Mudrica''

25.07.2021.

09:10

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Središnji državni ured za demografiju i mlade poziva gospodarske subjekte iz javnog i privatnog sektora da se kao partneri uključe u njihov novi projekt e-Dječja kartica - ''Mudrica''. Sudjelovanje u partnerstvu podrazumijeva osiguravanje pogodnosti ili popusta za krajnje korisnike ''Mudrice''.

Kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom, kartica  ''Mudrica'' omogućava poboljšanje obiteljskog standarda. Korisnici su svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.

Partneri koji se uključe mogu računati na veliki broj potencijalnih korisnika i stvaranje loyalty okruženja. Popis svih partnera bit će vidljiv putem aplikacije i posebno dizajnirane web stranice (https://www.e-djecjakartica.hr/), a vidljivost će dodatno biti osigurana kroz marketinšku kampanju.

Dječja kartica u formi je mobilne aplikacije, lako dostupna i jednostavna za korištenje, a postupak registracije povezan je sa sustavom e-Građani kako bi se osigurala točnost podataka.

Grad Dubrovnik, putem Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo prikupit će prijave zainteresiranih gospodarskih subjekata te listu dostaviti Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade.

Zainteresirani se mogu javiti na mail: drustvenedj@dubrovnik.hr, do 06. kolovoza 2021.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.