Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Centar za mlade Dubrovnik ima novi vizualni identitet

12.07.2020.

09:19

Autor: Radio Dubrovnik

Centar za mlade Dubrovnik

Centar za mlade Dubrovnik

Foto: - / -

Centar za mlade Dubrovnik dobio je novi logo. Riječ je autorskom djelu mladog grafičkog dizajnera i fotografa Boža Prlende, koji je široj javnosti poznat kao kreativac koji stoji iza brenda Božo Prlenda Visuals.

Prlenda je prepoznao rad udruga koje djeluju pod okriljem Centra za mlade Dubrovnik te odlučio svoj doprinos dati kroz ovaj vrijedan poklon.

Sam autor objasnio je kako se odlučio za baš ovakav logo - „Koncept loga se bazira na stiliziranom monogramu CMD. Ideja je bila prikazati fokus Centra za mlade Dubrovnik. Iz tog razloga su Mladi (slovo M) postavljeni u centar loga, to jest u središte Centra Dubrovnik (slova C i D). Daljnjim razvojem vizualnog identiteta CMD logo se pretvara u uzorak koji predstavlja Centar za Mlade Dubrovnik kao mjesto povezivanja mladih.“

Iz Centra za mlade Dubrovnik zahvaljuju na vrijednoj donaciji koja će zasigurno doprinijeti vizualnoj prepoznatljivosti Centra kod mladih.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.