Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Centar za poduzetništvo na savjetovanju za poduzetničku potporu

27.11.2021.

09:53

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Županijski Centar za poduzetništvo sudjeluje u Imotskom na savjetovanju "Financijske potpore za poduzetnike iz EU i ostalih izvora do 2030. godine" u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u suradnji s Udrugom Mreža BOND.

U središtu pozornosti na ovom savjetovanju su teme od uloge poduzetničkih potpornih institucija u financiranju projekata poduzetnika do 2030. godine i pregleda izvora financiranja u razdoblju 2020. do 2030., do Nacionalnog plana oporavka i otpornosti RH do 2026., višegodišnjeg financijskog okvira za razdoblje 2021. – 2027., programa Europske unije u razdoblju u istom razdoblju, pa sve do Norveških fondova i drugih izvora.

MREŽA BOND ima za cilj standardiziranim i visokokvalitetnim uslugama PPI, pružiti potporu poduzetnicima u svim fazama razvoja poduzeća.

Ovakav oblik institucionalizacije omogućuje još bržu razmjenu iskustava i znanja između poduzetničkih potpornih institucija, a time i učinkovit odgovor na izazove poslovanja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.