Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Centar za poduzetništvo organizira besplatnu radionicu o digitalnom marketingu

29.03.2022.

11:19

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Digitalizacija

Digitalizacija

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu radionicu na temu: DIGITALNI MARKETING.

Poduzetništvo predstavlja velik broj izazova i stoga je važno da poduzetnik posjeduje vještine, ali i da poznaje sve alate s kojima se može koristiti. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, digitalni marketing je jedan od vrlo važnih načina u komuniciranju.

Tijekom ove radionice polaznici će naučiti planirati i kreirati sadržaj koji se koristi na različitim komunikacijskim kanalima i prilagoditi sadržaj i obraćanje publici ovisno o njenim karakteristikama i platformi putem koje se sadržaj plasira. U tom smislu, posebnu važnost ima content marketing, strateški marketinški pristup usmjeren na stvaranje relevantnog i dosljednog sadržaja kako bi se privukla i zadržala jasno definirana publika i potaknulo profitabilne akcije kupaca.

Ova radionica namijenjena je svima koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama. Obuhvaća pripremu sadržaja za web stranice (SEO i Landing Pages), izradu tekstualnih oglasa za Google Ads pretraživačku mrežu (Search Network), te izradu oglasa za Facebook i Instagram.

Detaljan raspored radionica po danima možete naći u dokumentu.

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Datumi održavanja radionice: 31.03. – 02.04. 2022 u 9 sati

Predviđeno vrijeme trajanja: 9:00 – 14:00 (6 školskih sati dnevno)

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Radionica će se održati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera. Broj polaznika je ograničen, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem:

– poveznice: https://forms.gle/YkwXMpEew8FfQwqDA

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.