Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Centar za poduzetništvo organizirao predavanje o digitalnom marketingu

30.10.2020.

12:23

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatnu radionicu “Digitalni marketing” koja je održana u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik. Radionica je organizirana u sklopu projekta „Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova“.

Projekt je prijavljen putem natječaja „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Radionica je polaznicima omogućila uvid u digitalni marketing, s posebnim naglaskom na marketinško planiranje putem web-a (Google Ads, Google Analytics, Google My Business i MailChimp) te SEO optimizacija web stranice za tražilice, kao i marketing na društvenim mrežama.

Predavanje je održao stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.