Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Četiri godine rada stručnog kabineta „Baseline”

06.05.2019.

10:24

Autor: Radio Dubrovnik

Baseline

Baseline

Foto: - / -

Povodom četiri godine rada stručnog kabineta Baseline za podršku i savjetovanje obiteljima djece s teškoćama u razvoju i/ili ponašanju, (psiho)terapijski rad s djecom te edukaciju roditelja, stručnjaka i svih zainteresiranih do 10. svibnja organiziran je Tjedan otvorenih vrata.

Kabinet za razvojnu procjenu i podršku Baseline prva je i jedina privatna edukacijsko-rehabilitacijska praksa u Dubrovniku i Županiji, ovlaštena od Ministarstva socijalne politike i mladih za pružanje socijalnih usluga: rane intervencije, savjetovanja i pomaganja, pomoć u kući, psihosocijalnu podršku, kao i pomoć pri uključivanju u programe odgoja i redovitog obrazovanja.

Uz Tjedan otvorenih vrata bit će organiziran niz besplatnih predavanja i radionica namijenjenih roditeljima. Radionice i predavanja uključuju komunikacijske i senzoričke te psihoterapijske mogućnosti koje pruža Kabinet za razvojnu procjenu i podršku Baseline.

Osnivačica Kabineta Baseline magistra socijalne pedagogije Ivana Klarić Ivančić.

Ivana Klarić Ivančić kabinet Baseline

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.