Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Članice Centra za mlade usvojile Strateški plan do 2023. godine

22.03.2021.

17:00

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Udruge povezane Ugovorom o poslovno-tehničkoj suradnji na platformi Centra za mlade Dubrovnik na koordinacijskom online sastanku usvojile su Strateški plan Centra za mlade Dubrovnik za razdoblje od 2021. do 2023.

Sastanku su nazočili pročelnik i djelatnici Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb Dživo Brčić, Miho Katičić i Marko Grgurević.

Strateški plan Centra za mlade Dubrovnik kvalitetan je i sveobuhvalan dokument, koji je temelj za unaprjeđenje partnerskog odnosa s Gradom Dubrovnikom, kao i za značajnije povlačenje sredstava iz nacionalnih i europskih fondova.

Uz analizu postojećeg stanja, ovaj strateški dokument donosi i analizu konteksta i relevantnih politika, analizu vanjskog i unutrašnjeg okruženja (SWOT i PESTE), misiju, viziju i vrijednosti Centra, izvore financiranja te strateške ciljeve za razdoblje od 2021. do 2023. Na sastanku je prihvaćen i nacrt Akcijskog plana Centra za mlade za 2021.

Važna tema sastanka bila je i zajednička revizija i prijedlog preustroja upravljačkog modela Centra za mlade i pojedinih radnih skupina unutar Prostorno-tehničkog i Programskog vijeća.

Predstavnici Grada Dubrovnika aktivno su sudjelovali po svim temama sastanka, iznijevši recentne napore Grada Dubrovnika na osiguranju prostornih, sigurnosno-tehničkih i financijskih preduvjeta za održivost Centra za mlade.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.